Llogaria juaj


 Si të hapni llogari në DukagjinibooksNëse doni të porosisni online fillimisht duhet të krijoni një llogari si përdorues i Dukagjinibooks, për të
cilën do ju duhet shumë pak kohë, e gjitha çka duhet të bëni është të klikoni tek “Regjistrohu” dhe të
shënoni të dhënat tuaja në hapësirat përkatëse që ju kërkohen.
Ndërsa, nëse keni porositur edhe më herët në Dukagjinibooks, vetëm sigurohuni qe jeni të kyçur me
llogarinë tuaj ekzistuese dhe nuk keni nevojë t’i shënoni të dhënat përsëri. Si të ndryshoni fjalëkaliminNëse keni harruar fjalëkalimin e llogarisë suaj ekzistuese në Dukagjinibooks, atëherë ju vetëm
klikoni tek “Kyçu”, shënoni email-in të cilin e keni përdorur për të krijuar llogari dhe pasi t’a keni
shënuar email-in, shihni më poshtë ku shënon “Keni harruar fjalëkalimin?” dhe klikoni aty, e më
pastaj do t’a pranoni një email me fjalëkalim të ri.  • Sqarim Kur krijoni llogari në Dukagjinibooks nuk kërkohet të lini fjalëkalimin e email-it tuaj personal,
    ju mund të përdorni email-in e njejtë por me fjalëkalim tjetër, për shembull: 14141414.

Advanced Search

Çmimi nga:
deri në:
Publikuar nga viti:
deri në:
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping