Rregullat e Privatesise

Perditesimi I fundit: 28 korrik 2021

Rregullat e Privatesise perfshijne rregullat tona dhe proceduren e grumbullimit, perdorimin dhe zbulimin e te dhenave tuaja, ne momentin qe jeni duke e perdorur faqen apo sistemin tone. Gjithashtu informoheni per drejtat e juaja ne kete faqe si dhe per menyren e mbrojtjes me ligj te ketyre te drejtave.

Ne I perdorim te dhenat e juaja personale per te permiresuar funksionimin e faqes si dhe qe ju ta perdorni faqen tone. Perderisa jeni duke e perdorur ate ju pajtoheni qe kjo faqe te mbledh dhe te perdor informacionet e juaja ne pajtueshmeri me rregullat e privatesise te cekura.

Pershkrimi dhe definicionet

Pershkrimi

Termet me poshte percaktojne kuptimet e fjaleve tek te cilat shkronja e pare eshte e shenuar me te madhe. Definicionet me poshte e kane kuptimin e njejte nese paraqiten ne formen njejes apo ne shumes pergjate tekstit.

Pershkrimet e termeve:

Keto terme sherbejne per perdorimin e kesaj faqeje dhedhe jane te nderlidhura me rregullat e privatesise:

 • Llogaria ju mundeson qasjen ne faqen tone apo ne nen sherbime te tjera qe ju ofron faqja jone

 • Kompania apo si do t’i referohemi ne kete tekst: “Kompania”, “Ne”, “E Jona” I referohemi Dukagjini Books LLC, Sheshi Nena Tereze, Nr.87, Prishtine, Republika e Kosoves.

 • Cookies jane permbledhje e shfletimit te juaj ne pjese te ndryshme te faqes tone, te cilat ruhen ne kompjuter, ne telefonat e mencur apo ne cfaredo pajisje ku jeni duke e perdorur ate faqe.

 • Shteti te cilit I referohemi: Kosove

 • Pajisja i referohet cdo pajisjeje qe mund te kete qasje ne internet si dhe ne faqen tone, duke iu refeurar keshtu cdo telefoni mobil, kompjuter apo edhe tablet.

 • Te dhenat personale jane ato te dhena qe lidhen drejtperdrejt me nje person qe mund te jete I identifikueshem dhe te dhenat te cilat mund te identifikohen

 • WebsiteI referohet Faqes se Internetit

 • Ofruesi i Webfaqes nenkupton pronarin e kesaj faqeje apo cdo person te autorizuar per kete faqe I cili I proceson te dhenat e kesaj faqeje. Gjithashtu i referohet pales se trete qe mund te jete cdo individual I punesuar nga kjo kompani, qe ta mbaj faqen, te ju ofroj klienteve faqen, apo te analizoj cdo detaj se si funksionon ajo.

 • Pala e trete / Perdoruesi i kesaj faqeje, ky term i referohet nje faqeje interneti apo prej cfare do faqeje te internetit ku perdoruesi mund te hap nje llogari dhe te kycet tek faqja e internetit (Service).

 • Faqja e internetit apo Dukagjini Books, ku mund te kyceni ne kete link: https://dukagjinibooks.com

 • Te dhenat e perdorimitjane ato te dhena te cilat grumbullohen ne menyre automatike nga perdoruesit e faqes se internetit apo nga vet faqja e internetit(per shembull kohezgjatja e perdorimit te faqes).

 • Ti nenkupton perdoruesin I cili kycet apo e perdor web faqen, kompani, apo cdo person te licensuar qe mund te kete qasje apo te perdor kete faqe te internetit, me raste te caktuara.

Mbledhja dhe perdorimi I te dhenave personale

Lloji I te dhenave te cilat grumbullohen:

Te dhenat Personale

Ofruesi I sherbimit/Kompania ne fjale:

Perderisa jeni duke e perdorur faqen tone te internetit ne mund te ju kerkojme qe te na ofroni ne disa informacione personale tuaja te cilat mund te ju identifikojne juve apo te na ndihmojme qe te ju kontaktojme juve. Te dhenat personale mund te perfshijne keto te dhena por jo vetem:

 • Email Adresen

 • Emrin dhe Mbiemrin

 • Numrin kontaktues

 • Adresen,Shtetin, Provincen, Kodin Postal, Qytetin

 • Te dhenat e perdorimit

Te dhenat e perdorimit

Te dhenat e perdorimit jane te grumbulluara automatikisht per gjate kohes qe perdoret web faqja jone.

Te dhenat e perdorimit mund te perfshijne adresen e protokolit te internetit apo IP-ne, llojin e shfletuesit apo te browser, verzionin e shfletuesit, faqet qe I vizitoni gjate kohes qe jeni duke shfletuar ne faqen tone te internetit, koha edhe data qe e keni vizituar faqen tone, sa keni shpenzuar kohe ne kete faqe, identifikues unik të pajisjes dhe të dhëna të tjera diagnostikuese.

Perderisa kyceni ju ne kete faqe, qofte me ane te telefonit mobil, ne mund t’i procesojme dhe marrim te dhenat ne menyre automatike, duke perfshire ketu dhe jo vetem,llojin e telefonit qe ju jeni duke e perdorur ID-ne e telefonit, IP adresen e telefonit, istemi juaj operativ celular, lloji i shfletuesit celular të Internetit që përdorni, identifikues unik të pajisjes dhe të dhëna të tjera diagnostikuese.

Gjithashtu, ne i grumbullojme edhe te dhenat te cilat na i dergon Browser-i juaj sa here qe ju kyceni tek faqja jone me ane te telefonit.

Informacioni qe grumbullohet nga Pala e trete/Nga rrjetet sociale:

Kompania ju lejon juve qe te krijoni nje llogari ku mund te kyceni tek faqja e jone, disa nga keto rrjete sociale mund te jene:

 • Google
 • Facebook
 • Twitter

Nese vendosni me u regjistru nga keto rrjete sociale apo nga ndonje tjeter ku mund te na lejoni ne si faqe te kemi qasje. Ne mund te grumbullojme te dhena nga keto rrjete sociale sikurse: Emrin, Mbiemrin, Email Adresen, aktivitetin tuaj apo listen tuaj te kontakteve qe eshte prezente tek keto rrjete sociale.

Ju gjithashtu mund të keni mundësinë e ndarjes së informacionit shtesë me Kompaninë përmes llogarisë tuaj të Shërbimit të Mediave Sociale të Palëve të Treta. Nëse zgjidhni të jepni një informacion të tillë dhe të dhëna personale, gjatë regjistrimit ose ndryshe, ju po i jepni Kompanisë leje për t’i përdorur, ndarë dhe ruajtur ato në një mënyrë që përputhet me këto rregulla te privatesise.

Gjurmimi i teknologjive si dhe I grumbullimit te te dhenave apo cookies

Ne i perdorim cookies apo edhe teknologji te ngjajshme si ajo per te gjurmuar aktivitetet e juaja ne web faqen tone ku ne kete menyre ruajme informacione te ndryshme rreth juve dhe aktivitetit tuaj.

 • Cookies/ Cookies qe grumbullohen ne Web faqe. “A Cookie” eshte nje folder ne pajisjen tuaj.
 • Sidoqoftë, nëse nuk pranoni Cookies, mund të mos jeni në gjendje të përdorni disa pjesë të Web faqes sone. Nëse nuk e keni rregulluar cilësimin e shfletuesit tuaj në mënyrë që të refuzojë Cookies, atehere Web faqja jone mund të përdorë Cookies.

 • Flash Cookies- Tani te ashtu quajturat “Flash Cookies” apo LSO jane nje lloj I vecante qe mund te ruajne disa informacione dhe aktivitete nga shfletuesi apo Browseri i juaj, gjate kohes qe jeni duke e perdorur Web faqen tone. “Flash Cookies” nuk jane te menaxhuara nga te njejtat segmente te Browser sikurse per Browser Cookies. Për më shumë informacion se si mund të fshini Flash Cookies, ju lutemi lexoni "Ku mund t’i ndryshoj cilësimet për çaktivizimin ose fshirjen e grumbullimit te te dhenave personale”? Ate mund ta beni duke klikuar ne kete link: https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
 • Web Beacon – Disa seksione të Shërbimit tonë dhe emailet tona mund të përmbajnë skedarë të vegjël elektronikë të njohur si web beacons (të referuara edhe si gif të qartë, etiketa pixel dhe gif me një pixel) që lejojnë Kompaninë, për shembull, të numërojë përdoruesit që i kanë vizituar ato faqe ose hapi një email dhe për statistika të tjera të lidhura me uebfaqet (për shembull, regjistrimi i popullaritetit të një pjese të caktuar dhe verifikimi i integritetit të sistemit dhe serverit).

Cookies mund të jenë Cookies "Persistent" ose "Session". Cookies të Përhershëm mbeten në kompjuterin tuaj personal ose pajisjen tuaj celular kur dilni jashtë linje, ndërsa Cookies e Sesionit fshihen sapo të mbyllni shfletuesin tuaj të uebit. Mund të mësoni më shumë rreth cookies këtu:All About Cookies by TermsFeed.

Ne përdorim Cookies të Sesionit dhe Persistent për qëllimet e përcaktuara më poshtë:

 • Cookies të nevojshme / thelbësore

  Lloji: Session Cookies

  Administruar nga: Ne

  Qëllimi: Këto Cookies janë thelbësore për t’ju siguruar shërbime të disponueshme përmes Uebfaqes dhe për t’ju mundësuar që të përdorni disa nga veçoritë e tij. Ato ndihmojnë për të vërtetuar përdoruesit dhe parandaluar përdorimin mashtrues të llogarive të përdoruesve. Pa këto Cookies, shërbimet që Ju keni kërkuar nuk mund të ofrohen, dhe Ne i përdorim këto Cookie vetëm për t’ju siguruar ato shërbime.

 • Rregullat e Cookies / Pranimi i Cookies nga ju

  Lloji: Cookies (te vazhdueshme)

  Administruar nga: Ne

  Qëllimi: Këto Cookies identifikojnë nëse përdoruesit kanë pranuar përdorimin e cookies në Uebfaqe.

 • Funksionaliteti i Cookies

  Lloji: Cookies të vazhdueshme

  Administruar nga: Ne

  Qëllimi: Këto Cookie na lejojnë të mbajmë mend zgjedhjet që bëni kur përdorni uebfaqen, të tilla si të mbani mend detajet e hyrjes ose preferencën e gjuhës. Qëllimi i këtyre Cookies është t’ju ofrojë një përvojë më personale dhe t’ju shmangë nevojën për të ri-futur preferencat tuaja sa herë që përdorni Uebfaqen

Për më shumë informacion në lidhje me cookies që ne përdorim dhe zgjedhjet tuaja në lidhje me cookies, ju lutemi vizitoni Politikën tonë të Cookies ose seksionin Cookies të Politikës sonë të Privatësisë.

Perdorimi i informacioneve tuaja personale

Kompania mund te perdor informacionet e juaja personale per keto arsye:

 • Te ju ofrojme sherbimet tona si webfaqe dhe ta mirembajme ate duke perfshire ketu edhe perdorimin e faqes sone nga ju

 • Ta menaxhojme llogarine tuaj, ta menaxhojme regjistrimin tuaj ne faqen tone. Informacionet personale qe tanime i keni jap tanime ne sistem mund te ju mundesojne qasjen ne pjese te ndryshme te Web Faqes. Kjo ju mundesohet pasi qe jeni te regjistruar si anetare ne kete Web faqe.

 • Zbatimi i kontrates: ne lidhje me zhvillimin, pajtueshmërinë dhe ndërmarrjen e kontratës së blerjes për produktet, artikujt ose shërbimet që keni blerë ose të ndonjë kontrate tjetër me Ne përmes Shërbimit.

 • Për t’ju kontaktuar: Për t’ju kontaktuar me email, telefonata, SMS, ose forma të tjera ekuivalente të komunikimit elektronik, të tilla si njoftimet shtytëse të një aplikacioni celular në lidhje me azhurnimet ose komunikimet informative në lidhje me funksionalitetet, produktet ose shërbimet e kontraktuara, përfshirë përditësimet e sigurisë , kur është e nevojshme ose e arsyeshme për zbatimin e tyre.

 • Për t’ju siguruar me njoftime te reja, oferta speciale dhe informacion të përgjithshëm në lidhje me mallrat, shërbimet dhe ngjarjet e tjera që ne ofrojmë që janë të ngjashme me ato për të cilat tashmë keni blerë ose keni kërkuar nëse nuk keni zgjedhur të mos merrni një informacion të tillë.

 • Për të menaxhuar kërkesat tuaja: Për të marrë pjesë dhe menaxhuar kërkesat tuaja tek Ne.

 • Për transferimet e biznesit: Ne mund të përdorim informacionin tuaj për të vlerësuar ose kryer një bashkim, shpronësim, ristrukturim, riorganizim, shpërbërje ose shitje tjetër ose transferim të disa ose të gjitha aseteve tona, qofshin ato si veprimtari e vazhdueshme ose si pjesë e falimentimit, likuidimit , ose procedime të ngjashme, në të cilat të dhënat personale të mbajtura nga Ne për përdoruesit e Shërbimit tonë janë ndër asetet e transferuara.

 • Për qëllime të tjera: Ne mund t’i përdorim informacionet tuaja për qëllime të tjera, të tilla si analiza e të dhënave, identifikimi i tendencave të përdorimit, përcaktimi i efektivitetit të fushatave tona promovuese dhe vlerësimi dhe përmirësimi i Shërbimit, produkteve, shërbimeve, marketingut dhe përvojës suaj.

Ne mund të ndajmë informacionin tuaj personal në situatat e mëposhtme:

 • Me Ofruesit e Shërbimeve: Ne mund t’i ndajmë informacionet tuaja personale me Ofruesit e Shërbimeve për të monitoruar dhe analizuar përdorimin e Shërbimit tonë, për t’ju kontaktuar.
 • Për transferimet e biznesit: Ne mund të ndajmë ose transferojmë informacionin tuaj personal në lidhje me, ose gjatë negociatave, për çdo bashkim, shitje të aseteve të kompanisë, financim ose blerje të të gjithë ose një pjese të biznesit tonë në një kompani tjetër.
 • Me Bashkepunoret: Ne mund t’i ndajmë informacionet tuaja me bashkëpunëtorët tanë, në këtë rast ne do t’u kërkojmë atyre bashkëpunëtorëve të respektojnë këtë Politikë të Privatësisë. Filialet përfshijnë kompaninë tonë mëmë dhe çdo filial tjetër, partnerë të ndërmarrjeve të përbashkëta ose kompani të tjera që ne kontrollojmë ose që janë nën kontroll të përbashkët me Ne.
 • Me partnerët e biznesit: Ne mund t’i ndajmë informacionet tuaja me partnerët tanë të biznesit për t’ju ofruar produkte, shërbime ose promovime të caktuara
 • Me përdoruesit e tjerë: kur ndani informacione personale ose ndryshe ndërveproni në zonat publike me përdoruesit e tjerë, një informacion i tillë mund të shihet nga të gjithë përdoruesit dhe mund të shpërndahet publikisht jashtë. Nëse ndërveproni me përdorues të tjerë ose regjistroheni përmes një shërbimi të mediave sociale të palëve të treta, kontaktet tuaja në shërbimin e mediave sociale të palëve të treta mund të shohin emrin tuaj, profilin, fotografitë dhe përshkrimin e aktivitetit tuaj. Në mënyrë të ngjashme, përdoruesit e tjerë do të jenë në gjendje të shikojnë përshkrimet e aktivitetit tuaj, të komunikojnë me ju dhe të shikojnë profilin tuaj.
 • Me pëlqimin tuaj apo deshiren tuaj: Ne mund të zbulojmë informacionin tuaj personal për çdo qëllim tjetër me pëlqimin tuaj.

Ruajtja e te dhenave personale tuaja

Kompania do të mbajë të dhënat tuaja personale vetëm për aq kohë sa është e nevojshme për qëllimet e përcaktuara nga Rregullat e Privatësisë. Ne do t’i ruajmë dhe përdorim të dhënat tuaja personale në masën e nevojshme për të përmbushur detyrimet tona ligjore (për shembull, nëse na kërkohet t’i mbajmë të dhënat tuaja në përputhje me ligjet në fuqi), do të zgjidhim mosmarrëveshjet dhe do të zbatojmë marrëveshjet dhe politikat tona ligjore.

Kompania gjithashtu do të ruajë të dhënat e përdorimit për qëllime të analizës së brendshme. Të dhënat e përdorimit ruhen në përgjithësi për një periudhë më të shkurtër kohore, përveç rasteve kur këto të dhëna përdoren për të forcuar sigurinë ose për të përmirësuar funksionalitetin e Shërbimit Tonë, ose Ne jemi ligjërisht të detyruar t’i ruajmë këto të dhëna për periudha më të gjata kohore

Transferimi i të dhënave tuaja personale

Informacioni juaj, përfshirë të dhënat personale, përpunohet në zyrat operative të Kompanisë dhe në çdo vend tjetër ku ndodhen palët e përfshira në përpunim. Kjo do të thotë që ky informacion mund të transferohet - dhe mirëmbahet - në kompjuterë të vendosur jashtë shtetit tuaj, krahinës, vendit ose juridiksionit tjetër qeveritar ku ligjet për mbrojtjen e të dhënave mund të ndryshojnë nga ato nga juridiksioni juaj.

Fshirja e të dhënave tuaja personale

Ju mund të kërkoni që të dhënat tuaja personale të fshihen në çdo kohë, duke dërguar kërkesë në: info@dukagjinibooks.com.

Pëlqimi juaj për këtë Politikë të Privacisë e ndjekur nga Dorëzimi juaj i një informacioni të tillë përfaqëson marrëveshjen tuaj për atë transferim.

Kompania do të ndërmarrë të gjitha hapat e nevojshme në mënyrë të arsyeshme për të siguruar që të dhënat tuaja të trajtohen në mënyrë të sigurt dhe në përputhje me këtë Politikë të Privatësisë dhe asnjë transferim i të dhënave tuaja personale nuk do të bëhet në një organizatë ose një vend nëse nuk ka kontrolle adekuate në vend, përfshirë sigurinë e Të dhënat tuaja dhe informacione të tjera personale.

Zbulimi i të dhënave tuaja personale

Transaksionet e biznesit

Nëse Kompania është e përfshirë në një bashkim, blerje ose shitje të aseteve, të dhënat tuaja personale mund të transferohen. Ne do të japim njoftim para se të dhënat tuaja personale të transferohen dhe të bëhen subjekt i një politike të ndryshme të privatësisë.

Zbatimi I ligjit

Në rrethana të caktuara, Kompanisë mund t’i kërkohet të zbulojë të dhënat tuaja personale nëse kërkohet ta bëjë këtë me ligj ose në përgjigje të kërkesave të vlefshme nga autoritetet publike (p.sh. një gjykatë ose një agjenci qeveritare).

Kerkesa te tjera ligjore:

Kompania mund të zbulojë të dhënat tuaja personale me mirëbesimin se një veprim i tillë është i nevojshëm nese:

 • Përmbushni një detyrim ligjor
 • Mbroni dhe mbroni të drejtat ose pronën e Kompanisë
 • Parandaloni ose hetoni keqbërjet e mundshme në lidhje me Shërbimin
 • Mbroni sigurinë personale të Përdoruesve të Shërbimit ose publikut
 • Mbrojeni nga përgjegjësia ligjore

Sigurimi i te dhenave personale:

Siguria e të dhënave tuaja personale është e rëndësishme për Ne, por mos harroni se asnjë metodë e transmetimit në internet, ose metoda e ruajtjes elektronike nuk është 100% e sigurt. Ndërsa përpiqemi të përdorim mjete të pranueshme komerciale për të mbrojtur të dhënat tuaja personale, ne nuk mund të garantojmë sigurinë absolute te ketyre te dhenave.

Privatesia e femijeve

Shërbimi ynë nuk i referohet askujt nën moshën 13 vjeç. Ne nuk mbledhim me vetëdije informacion personalisht të identifikueshëm nga askush nën moshën 13 vjeç. Nëse jeni prind ose kujdestar dhe jeni në dijeni se fëmija juaj na ka dhënë të dhëna personale, ju lutemi na kontaktoni. Nëse jemi të vetëdijshëm se Ne kemi mbledhur të dhëna personale nga kushdo nën moshën 13 vjeç pa verifikuar pëlqimin e prindërve, ne ndërmarrim hapa për ta hequr atë informacion nga serverët tanë.

Nëse duhet të mbështetemi në pëlqimin si bazë ligjore për përpunimin e informacionit tuaj dhe vendi juaj kërkon pëlqimin nga një prind, ne mund të kërkojmë pëlqimin e prindit tuaj para se të mbledhim dhe përdorim atë informacion.

Nderlidhja me Web Faqe te tjera

Shërbimi ynë mund të përmbajë lidhje me uebfaqe të tjera që nuk operohen nga Ne. Nëse klikoni në një lidhje të palës së tretë, do të drejtoheni në faqen e palës së tretë. Ne ju këshillojmë fuqimisht të rishikoni Rregullat e Privatesise të çdo faqeje që vizitoni.

Ne nuk kemi kontroll mbi dhe nuk marrim asnjë përgjegjësi për përmbajtjen, politikat e privatësisë ose praktikat e ndonjë faqe ose shërbimi të palëve të treta.

Ndryshimet qe mund te ndodhin nderkohe tek Rregullat e Privatesise

Ne mund të përditësojmë herë pas here Rregullat e Privatesise. Ne do t’ju njoftojmë për çdo ndryshim duke postuar Rregullat e reja te Privatesise në këtë faqe.

Ne do t’ju njoftojmë me email dhe/ose një njoftim të shquar në Shërbimin Tonë, para se ndryshimi të hyjë në fuqi dhe të azhurnojmë datën "Përditësimi i fundit" në krye të kësaj Rregullat e Privatesise.

Ju këshillojmë që të rishikoni periodikisht Rregullat e Privatesise për çdo ndryshim. Ndryshimet në këtë Rregullat e Privatesise janë efektive kur postohen në këtë faqe.

Na kontaktoni:

Nese keni ndonje pyetje ne lidhje me Rregullat e Privatesise ju lutem na kontaktoni: