NOEL MALCOLM

Libra

Agjente Perandorak

15.9 €

Në gjysmën e dytë të shekullit të gjashtëmbëdhjetë, pjesa më e madhe e shteteve të krishtera të Europës Perëndimore ishin në pozita mbrojtjeje kundër një superfuqie myslimane – sulltanëve të Perandorisë Osmane.

Shto në shportë

Kosova Nje Histori E Shkurter

10 €

Noel Malcolm KOSOVA: HISTORI E SHKURTËR Mbase libri më i mirë i shkruar ndonjëherë për Kosovën dhe historinë e saj. Është libër aktualiteti i të cilit nuk kalon kurrë – është një vepër e mrekullueshme, gjithëpërfshirëse dhe analitike që përshkon historinë e Kosovës deri në periudhën para shuarjes së autonomisë së Kosovës më 1989.

Shto në shportë

Kosovo a short history

19.9 €

By the early-1980s Kosovo had reached a state of permanent crisis and military occupation, and it became the main focus for the revival of Serbian nationalism. This book traces the history of Kosovo, examining the Yugoslavian conflict, and the part played by Western Europe in its destruction. 'This is a profound and important book, essent...

Shto në shportë

Agents of empire

20.9 €

In the second half of the sixteenth century, most of the Christian states of Western Europe were on the defensive against a Muslim superpower - the Empire of the Ottoman sultans. There was violent conflict, from raiding and corsairing to large-scale warfare, but there were also many forms of peaceful interaction across the surprisingly po...

Shto në shportë

Kosovo a short history

19.5 € Mungon ne stok

By the early-1980s Kosovo had reached a state of permanent crisis and military occupation, and it became the main focus for the revival of Serbian nationalism. This book traces the history of Kosovo, examining the Yugoslavian conflict, and the part played by Western Europe in its destruction. 'This is a profound and important book, essent...

Më njofto

Rebels believers survivors studies in

51.9 € Mungon ne stok

Thanks to its half-century under Communism, as well as its little-known language, Albania has suffered from neglect and a sense of isolation. Yet, as this study helps to show, the Albanian lands have a long history of interaction with others. They have been a meeting-ground of Christianity and Islam; a channel through which Venice connect...

Shto në shportë

Advanced Search

Çmimi nga:
deri në:
Publikuar nga viti:
deri në:
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping