Përshkrimi

Botuar fillimisht si pjesë e serisë së famshme "Blue Guide", mjaft e njohur në mbarë botën, është i pari udhërrëfyes që sjell një informacion kaq të pasur dhe interesant për Shqipërinë dhe Kosovën. Një instrument i domosdoshëm për këdo që udhëton nëpër viset shqiptare e do të dijë më shumë për çdo vend nga ku kalon.

Botuar fillimisht si pjesë e serisë së famshme “Blue Guide”, mjaft e njohur në mbarë botën, është i pari udhërrëfyes që sjell një informacion kaq të pasur dhe interesant për Shqipërinë dhe Kosovën. Një instrument i domosdoshëm për këdo që udhëton nëpër viset shqiptare e do të dijë më shumë për çdo vend nga ku kalon.

Produkte te ngjashme

Komente

2 reviews for Shqiperia dhe kosova

  1. donika

    Test

  2. donika

    Test2

Add a review

Your email address will not be published.

Advanced Search

Çmimi nga:
deri në:
Publikuar nga viti:
deri në:
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping