Përshkrimi

Ku janë luanët? Pyet veten Xheku ndërkohë që Shtëpia Magjike e sjell atë dhe motrën e tij në fushat e gjera të Afrikës. Përpara se ta zbulojë këtë, Ani fillon t’i ndihmojë qindra antilopa afrikane që ta kapërcejnë lumin e rrëmbyer. Më pas ata ndjekin një zog udhërrëfyes majlti dhe takojnë një luftëtar të mrekullueshëm […]

Ku janë luanët? Pyet veten Xheku ndërkohë që Shtëpia Magjike e sjell atë dhe motrën e tij në fushat e gjera të Afrikës. Përpara se ta zbulojë këtë, Ani fillon t’i ndihmojë qindra antilopa afrikane që ta kapërcejnë lumin e rrëmbyer. Më pas ata ndjekin një zog udhërrëfyes majlti dhe takojnë një luftëtar të mrekullueshëm Masai. Xheku shpreson që luanët thjesht do të qëndrojnë larg, po gati mbetet i zhgënjyer prej tyre…

Produkte te ngjashme

Komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shtepia Magjike Mbi Peme – Luanet Gjate Drekes Vol. 11”

Your email address will not be published.

Advanced Search

Çmimi nga:
deri në:
Publikuar nga viti:
deri në:
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping