Transporti

Adresa juaj e transportit

Gjatë plotësimit të të dhënave kur jeni duke bërë porosi, ju kërkohen dy lloje të adresave

  • Adresa e transportit – që do të thotë se ku do të dërgohet porosia
  • Adresa e faturimit – që do të thotë se kush do t’a bëjë pagesën për porosinë
Këto dy adresa mund të jenë të njëjta poashtu. Gjithashtu, keni mundësi që t’i ruani disa adresa të
ndryshme, dhe pastaj gjatë bërjes së porosisë ju vetëm zgjedhni njërën nga adresat e ruajtura më
parë.

Kohëzgjatja dhe menyrat e transportit:


  • Kosove: Porosia arrin tek ju brenda 24 – 48 oreve. 
  • Shqiperi & Maqedoni: Porosia arrine tek ju mbrenda 5 dite pune. 
  • Ndersa per shtete te tjera ju lutem na kontaktoni ne [email protected]

Çmimi i transportit

  • Kosove: Për çdo porosi në vlerë deri në €15.00 transporti është €1.50, ndërsa për çdo porosi mbi
  • €15.00 transporti eshte falas.
  • Shqiperi & Maqedoni: Transporti kushton €5.00
  • Ndersa per shtete te tjera ju lutem na kontaktoni ne [email protected]

Advanced Search

Çmimi nga:
deri në:
Publikuar nga viti:
deri në:
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping